H. D. P. R. E. K.

Hrvatsko društvo za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju

22/12/2022

Predsjednik HDPREK-a, prof.dr.sc. Rado Žic, dr.med. je u Bostonu, nakon višegodišnjih priprema uključujući i pozvano gostovanje ASPS delegacije na našem prošlom kongresu u Dubrovniku ranije ove godine, potpisao 28. listopada 2022. godine "ASPS Global Partner" suradnju HDPREK-a s Američkim društvom plastičnih kirurga. Na taj način je HDPREK dobio mogućnost kontrole prijava plastičnih kirurga iz Republike Hrvatske za ASPS kroz nužnu prethodnu suglasnost HDPERK-a za članstvo u ASPS-u kao i mogućnost povlačenja iste.

Ovom suradnjom su ostvarene i brojne pogodnosti za naše članove, od povlaštene kotizacije na skupovima ASPS-a za specijaliste i specijalizante HDPREK-a do pristupa raznim ASPS potporama, sudjelovanjem u projektima i pomoći u publiciranju znanstvenih i stručnih radova. Naravno da je ovo i ohrabrenje za sve naše članove koji još uvijek nisu internacionalni članovi ASPS da to postanu i uvjere se u brojne beneficije koje proizlaze iz tog članstva.

Copyright © 2024. HDPREK. Sva prava pridržana. 

Politika zaštite privatnosti.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se poboljšalo vaše iskustvo korištenja web stranice.  Za detalje, pogledajte našu politiku privatnosti.

Ne prihvaćam

Prihvaćam